Vader-dochterdag

May 20, 2018

Op een (net iets te) warme zondag in mei nodigde wij onze vaders uit om kennis te maken met ons leven in Tilburg. De dag begon met een bakje koffie en een broodje in het zonnig Berkel-Enschot, waarna we op de tandem stapte richting Vidar voor een spoed cursus roeien. Nadat alle vaders zonder te zwemmen het kanaal wisten over te komen fietste wij verder richting La Trappe, voor een leuke rondleiding en de nodige speciaalbiertjes. De dag eindigde een beetje lichter in de hoofd met een heerlijke BBQ terug in Berkel-Enschot. Papa's bedankt voor jullie gezelligheid!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

5 nieuwe parelsss

January 29, 2020

3 toppers Intraining

December 20, 2019

1/14
Please reload

© Florenza der T.S.R. Vidar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon