21 diner van onze Deutscher

June 16, 2018

Op zaterdag 16 juni rezen wij af naar Den Bosch, het ouderlijk huis van onze Gieter, was dé locatie voor de avond. Wij genoten van een heerlijk diner in de Bosche kleuren. Met pulled chicken ratatouille, kruidenkaastruffel, een (natuurlijk) typisch Duits hoofdgerecht van duivelse rundvleesstoof en nog veel meer vulde wij onze maagjes. Toen iedereen dubbel zag van de vino stapte wij op onze OV fietsjes om Den Bosch onveilig te maken. Voortuinen bleven niet onbeschadigd en de vraag "heb ik echt een Bosche bol gescoord gister avond?" waren niet zeldzaam. Gitte bedankt voor dit super diner!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Bestuur VI

July 13, 2020

5 nieuwe parelsss

January 29, 2020

1/15
Please reload

© Florenza der T.S.R. Vidar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon