Furiae volleybal met SIN

June 28, 2018

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor het Furiae Beachvolleybal Toernooi. De borrel stond al gepland toen het zand van de velden iedere morgen nog bevroren was en we nog maanden moesten wachten tot de zon ging schijnen. Nou die viel niet te missen, met 30 graden hesen we ons in onze korte broekjes en dunne t-shirtjes om in combinatie teams met de mannen van SIN heel Tilburg het veld uit te slaan. De conclusie van de dag was uiteindelijk toch, meedoen is belangrijker dan winnen! SIN bedankt voor de zonnige en bier overgoten dag. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Bestuur VI

July 13, 2020

5 nieuwe parelsss

January 29, 2020

1/15
Please reload

© Florenza der T.S.R. Vidar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon