Pallieter

October 26, 2019

 

Ook dit jaar stonden we met de mannen van Sabre op ons dakterras te genieten van een aantal wodka-jus’tjes en de heerlijke zonnestralen. Nadat iedereen genoeg vitamientjes en ijsklontjes op had, hebben we het feestje op Pallieter voortgezet. Hier hebben we nog een paar dansjes gewaagd en hebben we de avond mooi afgesloten met een date bij het dichtstbijzijnde restaurant, netjes naar huis, net voor sluit aankomen (lees: om 15u al K.O. in bed liggen en vervolgens om 22u waker worden) of verdwaald achterblijven op het terrein. Nu al zin in volgend jaar!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Bestuur VI

July 13, 2020

5 nieuwe parelsss

January 29, 2020

1/15
Please reload

© Florenza der T.S.R. Vidar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon